ONS Financieel advies & Coaching

Onze diensten en service

Of u nu een starter bent, doorstromer of u heeft de wens om uw huidige woning te verbouwen:

voor elke vraag zoeken wij naar een meest passende oplossing. Ook voor uw zakelijke of particuliere verzekeringen staan wij klaar om voor u een passende offerte aan te vragen die aan uw wensen voldoet. We hebben aanstellingen bij diverse verzekeraars en geldverstrekkers en zullen voor u zoeken naar het meest passende product met passende voorwaarden bij uw wensen.

ONS Financieel advies & Coaching

Hypotheken

Het kopen van een huis is een spannende gebeurtenis. Om u te ontzorgen, willen wij zaken rondom het kopen van een huis samen met u regelen. Van het eerste kennismakingsgesprek tot aan de nazorg en alles wat daar tussen valt. Wij gaan samen met u aan tafel zitten om uw situatie in kaart te brengen en alles samen te regelen. Wij zorgen voor een gedegen advies en wij bemiddelen voor u met de geldverstrekker, tot aan de afspraak bij de notaris toe, waar wij u desgewenst zullen vergezellen.
Ook als u liever uw huidige woning wil verbouwen of vragen heeft over uw huidige hypotheek, kunt u bij ons terecht. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en kijken of uw hypotheek nog past bij uw huidige situatie of nog beter geregeld kan worden.

Ook voor een consumptief krediet kunt u bij ons terecht. Wij kijken graag samen met u welke mogelijkheden er zijn om uw wensen uit te laten komen.


Afspraak maken

ONS Financieel advies & Coaching

Risicoverzekeringen

Ook al denken we er liever niet aan, in het leven hebben we ook te maken met diverse risico's, zoals het risico op overlijden of arbeidsongeschikt te worden. Omdat die momenten al moeilijk genoeg zijn, willen wij graag met u nadenken of het belangrijk is om deze risico's te verzekeren middels een uitvaartverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering of overlijdensrisicoverzekering. Wanneer u een risicoverzekering wenst, zullen wij diverse offertes opvragen, deze met u bespreken en bemiddelen met de aanbieder. Wanneer u te maken krijgt met een dergelijke situatie, zullen we u zoveel mogelijk ontzorgen en u ondersteunen waar nodig. Neem vrijblijvend contact op voor onze mogelijkheden.


Afspraak maken

ONS Financieel advies & Coaching

Inkomen

Iedereen kan te maken krijgen met werkloosheid, ziekte of overlijden. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf of uw inkomen en de verplichtingen die u financieel heeft. Wij bieden inkomensverzekeringen aan voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Voelt u vrij om (telefonisch) contact met ons op te nemen en een afspraak te plannen op een moment en locatie wanneer het u schikt voor een vrijblijvende kennismaking, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Afspraak maken

Copyright © | i-quip.nl | creative advice | all rights reserved | template by Colorlib