ONS Financieel advies & Coaching

Documenten & Links

Weblinks naar informatie over onze financiële diensten

Hieronder treft u een overzicht aan van links naar websites die informatie bieden over of gerelateerd aan de financiële diensten die wij leveren.
Ook treft u een aantal documenten aan waarmee wij werken en welke u kunt downloaden voor eigen gebruik. Wanneer dit u zelf niet lukt, zijn wij uiteraard bereid u hiermee te helpen.
Tevens zijn er links waar u alle verzekeringskaarten en alle poliswaarden kunt vinden die op uw verzekeringen van toepassing zijn. Als de polisvoorwaarden die u zoekt er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u verder.NHG
Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft als doelstelling een eigen huis voor meer mensen mogelijk te maken. Op deze site treft u hier meer informatie over aan.

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) is een onafhankelijke stichting die het budgetteren propageert als hulpmiddel om de inkomsten en uitgaven binnen een particulier huishouden op elkaar af te stemmen, ook op langere termijn. Doel hiervan is het bevorderen van het welzijn van dat huishouden.

Op notaris.nl treft u alles over notarisaangelegenheden aan.

Via Mijn Pensioenoverzicht kun u uw pensioenstatus inzien.

Informatieve site over het Politiekeurmerk Veilig Wonen, de maatstaf voor veilig wonen.

Het Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) is er op gericht, degene die rouwt na verlies van een dierbare te ondersteunen. Activiteiten van de LSV leveren een bijdrage aan ondersteuning van nabestaanden in het rouwproces.

Verzekeringskaarten
  Informatie over verzekeringskaarten

Polisvoorwaarden
  Moneyview: Polisvoorwaarden Online

Autoriteit Financiële Markten
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren.
Ook onze AFM-registratie treft u er aan.

KiFiD
Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) is het onafhankelijke loket voor het beslechten van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.

Copyright © | i-quip.nl | creative advice | all rights reserved | template by Colorlib